
Pasiune si cafea
Zilele astea am muncit mult. Am avut parte de inceputuri extrem de matinale ca sa putem tine pasul cu actiunile si cu firul evenimentelor. Un focus foarte important si o tema care ne-a tinut sub presiune a fost lansarea internationala – premiera si nu oricum! – a locatiei La mia cucina da Massimo – noul concept de franciza a celor de la Segafredo. Idee faina, cafea si mancare delicioasa.
Dar pana acolo era drum lung, asa ca am luat-o pas cu pas. Emotii…pentru ca eu am emotii de fiecare data. O data fata de client si partener, pentru ca vreau sa iasa totul bine…si apoi, inca o data pana cand vad feedback-ul jurnalistilor. Sa vad daca ii intereseaza, daca vor. Mai ales ca acum vorbim de un press trip pe spranceana la Timisoara, un maraton dimineata seara. Si multe asteptari dintre cele mai mari de peste tot…
Vineri – 11 dec – e ziua cea mea. Zburam la prima ora la Timisoara ca sa il cunoastem pe insusi D-nul Massimo Zanetti, cel care se afla in spate imperiului Segafredo, si ca sa ne impregnam de savorile Italiei.
Ciao Italia!
No Comments